Ga naar de inhoud
Jong stel met Rebel-Outdoor drinkglas

BLOG

Ga mee naar buiten met Rebel-Outdoor. Onderneem leuke dingen met je vrienden, familie of gezin! Laat je door onze blogs inspireren voor de leukste dagjes uit. Lekker leven doe je samen.

verrassende soepen
Lente
Marjolijn

7 verrassende soepen

Zeker als het buiten koud is, is soep een heerlijk gerecht. Heb je wat inspiratie nodig? Hier vind je lekkere soeptips voor buiten!

Lees verder »
Winter
Floor

Winterwandeling: hoe blijf je warm?

Om warm te blijven tijdens een winterwandeling is goede voorbereiding en accessoires het halve werk. Door deze tips en trucs te onthouden, geniet je in de kou van veilige winterwandeling.

Lees verder »
boek en kameel
Lente
Floor

Tamar Valkenier: fulltime avonturier

Tamar Valkenier is full time avonturier. Ze wilde een vrij en avontuurlijk leven en sinds 2015 maakt ze haar droom waar. Ze heeft haar carrière vaarwel gezegd en ze is fulltime gaan reizen!

Lees verder »
tulpenveld roze tulpen
Lente
Floor

Tulpenroute door Drenthe

Wat is er nu leuker dan in het voorjaar de gekleurde tulpenvelden te bezoeken? Ik heb op internet een toffe tulpenroute gevonden in Drenthe!

Lees verder »
yurt-overnahting-thumbnail
Herfst
Floor

Slapen in een yurt

Een bijzondere overnachting middenin in de natuur? Dan is slapen in een Mongoolse Yurt misschien wat voor jou.

Lees verder »
koekjes bakken met rebel outdoor
Winter
Marjolijn

Koekjes bakken met Rebel-Outdoor

Koekjes bakken doet het bij ons thuis altijd goed. En zeker in een periode dat we weer meer tijd thuis besteden. Het is super om de kinderen iets bij te brengen in de keuken en ze lekker bezig te zien.

Lees verder »
winter sneeuw
Winter
Jorrit

Het plan: Winterkamperen

Regelmatig komt het onderwerp winterkamperen bij ons op tafel. Het wordt tijd om de koe maar eens bij de horens te vatten. We hebben dus een plan!

Lees verder »
speakerlamp
Herfst
Jorrit

Speakerlamp op Ibiza

Lang geleden geboekt. Een weekendje Ibiza zonder kids. Het doel? Lekker eten, drinken en dansen op één van de leukste eilanden ter wereld. Het is geen verrassing dat dit net even iets anders ging als het gevolg van COVID-19.

Lees verder »
theeglas rebel outdoor
Winter
Jorrit

het perfecte glas voor een gin-tonic

Dit is het perfecte glas voor een gin-tonic! Stijl, klasse en kleur. Je kunt eindeloos variëren als het gaat om een gin-tonic. De gin is het meest smaakbepalend. Grofweg zijn er vier soorten.

Lees verder »
het ontstaan van rebel outdoor
Lente
Jorrit

Het ontstaan van rebel-outdoor

Samen met Gert IJszenga vorm ik ‘de mannen van Campooz’. De geschiedenis van onze avonturen gaat terug naar het najaar van 2015. Gert had een wild idee en ik deed mee.

Lees verder »