Ga naar de inhoud
header

Home » Blog

Onmisbaar voor je picknick: het roze tafelkleed

We hebben een aantal prachtige zomerdagen achter de rug. En tijdens dat soort dagen wil je zoveel mogelijk buiten zijn. Daarom besloten we lekker buiten te lunchen.

bospad

Buiten picknicken

Om buiten te eten zijn er natuurlijk wat voorbereidingen nodig. We maakten heerlijke sandwiches, wraps, pastasalade en zoete broodjes. Wat fruit erbij en we hadden een complete, uitgebreide lunch. Onze coole koelbox kwam hierbij weer goed van pas. Zo konden we onze hapjes lekker koel houden. En door de zachte riem, is het een comfortabele koelbox om te dragen. Nog een thermoskan ijsthee mee en we waren ready to go! 😊

Op zoek naar een fijn plekje

We besloten de auto te pakken en reden naar het Dwingelderveld. Na de auto te hebben geparkeerd wandelden we en klein stukje, op zoek naar een picknicktafel. We vonden een mooi plekje, half in de schaduw.

tafelkleed roze

Roze tafelkleed op de picknicktafel

Omdat ik vind dat het ook buiten lekker sfeervol moet zijn, heb ik het nieuwe tafelkleed meegenomen. Dit super toffe tafelkleed is water- en vetafstotend en dus ideaal om buiten te gebruiken. Zo heb je toch die gezellige sfeer van thuis.

Gezellig tafelen

Bij gezellig tafelen hoort niet alleen een mooi tafelkleed, maar ook vrolijk en kleurrijk servies. En wat een toeval: die had ik natuurlijk óók meegenomen. 😉 Want zonder Rebel-Outdoor servies, geen feestje. Samen met het roze tafelkleed het complete plaatje. We namen de speakerlamp ook mee, zodat we nog een gezellig muziekje erbij hadden. Er is een hele relaxte Spotify playlist: Summerpicnic. Het maakte de sfeer helemaal af.

koeltas

Sfeervolle setting

Wat genoten we van deze sfeervolle setting. Het was echt een plaatje. Heerlijk met het zonnetje erbij, genieten van onze zelfgemaakte lunch. Het leek wel vakantie. Maar dat gevoel krijg je als snel als je op pad bent met de spullen van Rebel-Outdoor. Bij ieder moment, buiten of binnen, komen ze wel van pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *