Meteen naar de inhoud
Jong stel met Rebel-Outdoor drinkglas

FAQ

Alles wat je altijd hebt willen weten over Rebel-Outdoor. De leukste ideeën krijg je soms op de gekste momenten. Maar er is geen gek moment nodig voor een veelgestelde vraag. Daarom speciaal voor jou deze FAQ pagina. Staat jouw antwoord er niet tussen? Laat het ons weten via info@rebel-outdoor.nl

THERMOS

Doordat een thermosfles uit meerdere lagen bestaat, heeft het een isolerende werking. Thermos bestaat als het ware uit twee flessen met daar tussenin een ruimte. Deze ruimte bevat niets. Het bevat vacuüm getrokken lucht. Dit zorgt ervoor dat warmte de fles niet uit kan en koeling er niet in komt. Bij een koud drankje werkt het juist andersom. Benieuwd naar het thermos assortiment van Rebel-Outdoor? Ga naar THERMOS.

OVER REBEL-OUTDOOR

De producten zijn alleen te koop via onze (online) dealers. Je vindt ze hier.

Onze artikelen zijn te koop bij verschillende verkooppunten, verspreid over heel Nederland.

Onze dealers vind je hier. Zoek op de kaart bij jou in de buurt of bekijk dealer adresgegevens onderaan de pagina.

Als je een probleem hebt met één van je producten, dan kun je terecht bij de dealer waar je de producten hebt gekocht.

Campooz is een jong, Nederlands merk. Gestart in het najaar van 2015. Groot geworden door stoere tenttrailers met namens als Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe. Op dit moment zijn we aan het verbreden naar een kampeermerk. Caravanluifels was de eerste uitbreiding, daarna kwam Campooz Business en nu dus Rebel-Outdoor!

Voor technische vragen is het verkooppunt je eerste aanspreekpunt. Komen zij er niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met ons via info@rebel-outdoor.nl.

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief via de link onder in de nieuwsbrief.

Bij klachten over je product of over service meld je je bij het verkooppunt.