Meteen naar de inhoud
Jong stel met Rebel-Outdoor drinkglas

FAQ

Alles wat je altijd hebt willen weten over Rebel-Outdoor. De leukste ideeën krijg je soms op de gekste momenten. Maar er is geen gek moment nodig voor een veelgestelde vraag. Daarom speciaal voor jou deze FAQ pagina. Staat jouw antwoord er niet tussen? Laat het ons weten via info@rebel-outdoor.nl

VEELGESTELDE VRAGEN REBEL-OUTDOOR

Een speakerlamp combineert het gezelligste van twee werelden. Je favoriete muziek afspelen via je telefoon in combinatie met je favoriete kleur verlichting. De speaker lamp pas je daarom helemaal aan op jouw smaak.

Tarpaulin is gemaakt van woven polyester en is daarna gecoat waardoor de tassen zeer duurzaam zijn. De naden worden door middel van heat seal gelast waardoor de tas geen stiknaden heeft waar water doorheen kan komen. Tevens zijn de ritsen gecoat.

De producten zijn alleen te koop via onze (online) dealers. Je vindt ze hier.

Onze artikelen zijn te koop bij verschillende verkooppunten, verspreid over heel Nederland.

Onze dealers vind je hier. Zoek op de kaart bij jou in de buurt of bekijk dealer adresgegevens onderaan de pagina.

Als je een probleem hebt met één van je producten, dan kun je terecht bij de dealer waar je de producten hebt gekocht.

Campooz is een jong, Nederlands merk. Gestart in het najaar van 2015. Groot geworden door stoere tenttrailers met namens als Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe. Op dit moment zijn we aan het verbreden naar een kampeermerk. Caravanluifels was de eerste uitbreiding, daarna kwam Campooz Business en nu dus Rebel-Outdoor!

Voor technische vragen is het verkooppunt je eerste aanspreekpunt. Komen zij er niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met ons via info@rebel-outdoor.nl.

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief via de link onder in de nieuwsbrief.

Bij klachten over je product of over service meld je je bij het verkooppunt.