Ga naar de inhoud
thermos

THERMOS

Het assortiment thermosflessen bestaat uit een theethermos, thermosfles in vier kleuren en een XL thermoskan. Voor elke smaak en situatie jouw eigen thermos. Koffie is na een aantal uren nog steeds warm. En stel… je bent de hele dag op het strand geweest en de zonsondergang kondigt zich aan. Dan is jouw wijntje nog steeds koud!

'Erg blij met de thermosfles van Rebel, die gaat nu mee op elke trip voor een kop thee onderweg. Water blijft lang warm, heerlijk! En de vormgeving 🤩🤩'
thermos review
Marleen Brekelmans
RBL fan

THERMOS VAN REBEL-OUTDOOR

Of het buiten nu warm of koud is, of je onderweg bent in de auto, wandelt of gaat picknicken: een thermosfles is altijd een uitkomst. Dankzij de dubbele lagen in onze thermos, blijft het drinken juist koud of warm. Onze thermos zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende maten. Welke neem jij mee naar buiten?

THERMOSfles

Op het werk, onderweg, op vakantie, tijdens een wandeling of picknick in het park. Een thermosfles gebruik je vrijwel dagelijks. Zo had Floor op haar trip door Ierland altijd ijskoud water bij de hand en onderweg naar Parijs heerlijke koffie en thee. Top voor als je in een file staat en wel een warme koffie kan gebruiken. En water?  Nog heerlijk koud bij terugkomst in een warme auto. Het handvat/beugeltje aan de dop bevestig je eenvoudig aan een rugzak, zo weet je zeker dat hij er niet uitvalt. Zwart, wit, zalm of bruin/grijs. Welke kies jij?

THEE THERMOS

Voor de echte theeleut. Deze thermos van RVS met bamboe ziet er niet alleen tof uit, hij is ideaal voor thee. In de fles zit een speciale houder met filter om thee in te doen. Liever geen sterke thee? De houder haal je er natuurlijk eenvoudig uit. Precies zoals jij het wilt. Er gaat bovendien 530 ml in. Ben je klaar met theezakjes en heb je zin om zelf thee te maken? Bekijk de blog van Marjolijn waarin ze vertelt hoe je zelf 5 soorten thee maakt.

OUTDOOR THERMOSFLES

Ideaal voor warme koffie of smaakvolle thee. Lekker tijdens je break in de bergen. Verse koffie. Uren later nog perfect op smaak. Eenmaal de top bereikt? Tijd voor verfrissing. Een heerlijk koud drankje. De outdoor thermosfles van Rebel-Outdoor is de ideale metgezel. Goed warm of lekker koud. Het antwoord op alle twee.

THERMOS FAQ: HOE WERKT HET?

Tijdens de warmte een lekker koud drankje? Of liever warme koffie op een koude winterse dag? De thermos van Rebel-Outdoor is misschien wel de beste thermos. Doordat een thermosfles met meerdere lagen werkt, heeft het een isolerende werking. Een thermos bestaat als het ware uit twee flessen met daar tussenin een ruimte. Deze ruimte bevat niets. Niks, nada, niente. Nou ja, vacuüm getrokken lucht dan. Dit stukje niemandsland zorgt ervoor dat warmte de fles niet uit kan en koeling van buitenaf er niet in komt. Proost!

De thermosfles van 600 ml is verkrijgbaar in 4 kleuren. Zwart, wit, zalm of bruin. De XL 1900 ml thermoskan is verkrijgbaar in het bruin met RVS en zalm afwerking of zwart met RVS. De thee thermosfles van 530 ml is zwart van kleur en heeft een bamboe afwerking.

Nee. Het beste kun je onze thermos even met de hand afwassen.

Rebel-Outdoor thermosflessen zijn uit RVS vervaardigd.

Voor de 600 ml thermosflessen is dit tot wel 8 uur lang. Voor de 1900 ml thermoskan is dit zelfs tot 18 uur.

Dubbelwandig met vacuüm getrokken lucht.

Al onze thermos artikelen zijn bij uitstek geschikt voor buiten. Stevig en oerdegelijk. Voorzien van structuur met uitstekende grip en met haak om op te hangen aan je tas. Of karabijnhaak dat kan natuurlijk ook.

Onze thermosflessen koop je bij dealers verspreid over heel Nederland. Ook online!