Ga naar de inhoud
floor in parijs

Home » Blog

Onderweg naar Parijs met Rebel-Outdoor

Wij zetten al een aantal weken keihard de muziek aan thuis. We luisteren naar chansons. Het Franse lied is prachtig en Parijs evengoed. Daarom verruilen mijn vriend en ik Groningen een paar dagen voor de romantische ‘City of Lights’. Onderweg naar Parijs met Rebel-Outdoor!

De plannen

De voorpret is door de liedjes van Piaf, Aznavour en Brel al flink op gang, maar wat gaan we allemaal doen? We willen in ieder geval naar het Louvre, Sacré-Cœur, de Eiffeltoren op, wandelen over de Champs-Élysées, slenteren door Jardin du Luxembourg en het Cimitière du Père-Lachaise bezoeken. En natuurlijk genieten van de Franse keuken en lekkere rode wijn.

onderweg naar parijs met Rebel-Outdoor

Onderweg naar de stad van de liefde

Met heel veel zin vertrekken we van Groningen naar Antwerpen om daar eerst een vriendin af te zetten. Voor we vertrekken, pak ik wat eten in en vul ik de Rebel-Outdoor thermosflessen. Eentje met koffie en de ander met thee. Voor ieder wat wils! En natuurlijk zetten we de chansons aan in de auto. Het is een gezellige autorit.

onderweg naar parijs met Rebel-Outdoor

natuurlijk: file onderweg!

Net 1,5 uur voor Parijs staan we in de file. Bijna door onze snacks heen. Uiteindelijk duurt het wel heel lang en mijn vriend en ik beginnen moe te worden. We zijn op tijd vertrokken en hebben er al heel wat kilometers opzitten. Dan bedenk ik me ineens iets: we hebben koffie en thee in onze thermosflessen! We eten onze koekjes op en genieten van de laatste drupjes warme koffie. Zo valt een file best mee. Gelukkig zetten we na twee uur stilstaan onze reis voort.

in file met rebel

Afspeellijst voor onderweg

Misschien is het niet je smaak en moet je er aan wennen, misschien is het helemaal jouw ding. Misschien reis je naar Italië en niet naar Frankrijk, maar deze lijst op Spotify (en de warme koffie) heeft onze roadtrip heel wat leuker gemaakt! Je raadt het al: een afspeellijst met chansons. Nieuwsgierig? Je luistert het hier.

in de file met rebel-outdoor

parijs is leuk!

Elke dag wakker worden met een croissantje of vers stokbrood in een bruisende stad. Daar kan ik wel aan wennen. Wij vonden Parijs geweldig! We hebben zelfs nog meer kunnen doen dan op onze planning stond. Niet onbelangrijk: gelukkig verliep de reis terug naar huis een stuk soepeler. Op naar een volgend avontuur! Wat vind jij een must om mee te nemen als je lang onderweg bent? Voor ons is dat zonder twijfel: koffie in een thermosfles en een lekker snackje.

in de file met rebel-outdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *