Ga naar de inhoud
Rebel-Outdoor weekendtas

Home » Blog

Vliegen met de Rebel-Outdoor weekendtas

Er staat een reis van drie weken op de planning. Naar Canada. Het kan er heel koud zijn of juist warm. Of het regent de hele dag. Iets om rekening mee te houden als je de koffers inpakt. 

Veel bagage

Omdat er verschillende activiteiten op de planning stonden, moesten we veel mee. Gelukkig hebben we (mijn vriend en ik) één grote mega koffer waar de spullen van ons beide prima inpassen. Toch vinden we het spannend om alles in één koffer te doen. Vanwege een personeelstekort op Schiphol kan het zomaar gebeuren dat je koffer niet aankomt op bestemming. We kiezen er dus voor om extra ruimbagage mee te nemen om onze bagage te verdelen. Hopen dat er tenminste één tas aankomt.

Ruimbagage: koffer of weekendtas?

Het volgende dilemma: nemen we een extra koffer mee of gaan we voor een weekendtas? Omdat we met zes man in een busje door Canada reizen, is er niet veel ruimte over. We kiezen dus voor een weekendtas van Rebel-Outdoor. Onze hoop is dat je de duffeltas makkelijker tussen de koffers drukt, mocht er weinig ruimte zijn. En dat blijkt een top keuze te zijn. Met 40 liter ruimte in een tas, kan er een hoop mee. Dankzij het ventiel aan de zijkant, kan je de lucht uit de tas drukken. Super handig, want hoe compacter hoe beter! De kofferbak is redelijk groot, maar nog een koffer had niet gepast. Op bovenstaande foto is de kofferbak namelijk nog maar half gevuld.

rebel-outdoor weekendtas onderweg

De weekendtas in gebruik

Als je de tas helemaal vult zoals wij deden, word ‘ie best een beetje zwaar. Niet zo zwaar als onze mega koffer, dus daarom til ik de duffeltas tijdens de vakantie. Dankzij de handgreep ligt het lekker in de hand. Loop je niet lekker meer? Dan gooi je de tas even over je schouder.

Wat ik zelf heel fijn vind, is dat het niet uitmaakt waar je de tas op de grond zet. De tas is waterdicht, dus er komt geen vuil bij je kleren én je maakt het materiaal aan de buitenkant makkelijk weer schoon.

rebel-outdoor duffeltas schiphol

Eind goed al goed?

Onze weekendtas en koffer (en ruimbagage van onze medereizigers) kwamen netjes aan op bestemming. Nu de terugreis nog. Toen we waren geland in Nederland, werd het spannend. Vanaf het vliegtuig onderweg naar de bagageband loop je door gangen waar menig koffer en tas staan opgestapeld. Allemaal zonder eigenaar. Eenmaal bij de bagageband kwamen de eerste koffers voorbij. Het duurde even, maar wat een geluk! Na een tijdje waren we allemaal herenigd met onze bagage. En de reis door Canada? Die was fantastisch!

rebel-outdoor-thermos-canada

Benieuwd naar andere tassen van Rebel-Outdoor? Voor elke situatie iets dat past! Bekijk de tassen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *