Ga naar de inhoud
Slider knuffelkleed

Home » Blog

Dit is het verwarmend knuffelkleed van Rebel-Outdoor

Ik had al veel gehoord over het Rebel-Outdoor knuffelkleed. Een koukleum als ik is altijd op zoek naar een extra warmtebron. Op kantoor, thuis, op de bank, zelfs bij het kampvuur heb ik het koud! Daarom wilde ik deze bijzondere deken eens proberen. Ik ontving een grote doos met daarin de knuffeldeken inclusief een powerbank.

Wat maakt de knuffeldeken van Rebel-Outdoor zo speciaal?

Het eerste wat me opviel toen ik het uitpakte, was het geweldige materiaal. De deken van 100 x 150 cm is superzacht en knus. En het is niet zo dun als de andere dekens die ik thuis heb. Het knuffelkleed maakt een zeer stevige indruk.

De bovenkant van de deken is warm bruin en bedrukt met een zwart Keltisch patroon. Dit geeft de deken een heel bijzondere, natuurlijke uitstraling. De andere kant van de deken is gewoon zwart en superzacht!

Toen ik de doos had ontvangen, moest ik het meteen uitproberen. Natuurlijk had ik het weer eens koud! Een goed moment om de deken, die wordt verwarmd met een geïntegreerde powerbank, eens te gebruiken. Maar hoe werkt het?

Hoe gebruik je de knuffeldeken met de powerbank?

Allereerst moet je de powerbank opladen met de meegeleverde oplaadkabel. Het kan ongeveer 6 uur duren tot het vol is. Je kan de deken in de tussentijd over je schouders hangen. Zelfs zonder de powerbank geeft het een aangename warmte. Nadat de powerbank is opgeladen, berg je ‘m op achter een afsluitbare zak met rits aan de zijkant van de deken. Er zitten twee USB-kabels in deze zak. Je sluit de powerbank aan op één kabel en gebruikt de andere als reserve.
knuffelkleed-verlanglijst

Als je de USB-kabel op de powerbank aansluit, is de deken klaar voor gebruik. Dan is het letterlijk een “warmtedeken”! Wikkel het knuffelkleed om je schouders als een omslagdoek of poncho. Aan de korte zijden zitten grote knopen en knoopsgaten waarmee je de deken dichtknoopt. Dit voorkomt dat het van je schouders glijdt. Of je wikkelt het om je heupen als een rok. De 5 warmtezones in het bovenste deel van de deken verwarmen eerst de schouders, billen en heupen. Heerlijk warm!

En hoe werkt de powerbank?

Houd de aan-knop met RBL logo, in de linkerhoek, ongeveer 3 seconden ingedrukt. Het zal dan rood oplichten. Het opwarmen kan beginnen! Er zijn 3 temperatuurniveaus. Rood licht betekent opwarmen tot ongeveer 50° C. Wit licht betekent warm houden tot ongeveer 45° C. Blauw betekent comfortabel verwarmen bij ongeveer 40° C. De verschillende niveaus kunnen worden geselecteerd door de knop te bedienen. De deken wordt niet te warm, omdat de powerbank automatisch overschakelt naar het witte niveau wanneer de temperatuur 50° C bereikt. De Rebel Outdoor Powerbank (die je erbij krijgt) gebruik je ongeveer 2,5 uur op het temperatuurniveau ‘warm houden’ (wit). Op het ‘comfortabele’ temperatuurniveau (blauw) is de powerbank ongeveer 4 uur klaar voor gebruik. Je schakelt de warmtedeken uit door de knop 3 seconden ingedrukt te houden.

Ik ben helemaal om! Ik heb het knuffelkleed nu thuis, waar mijn familie het ook graag gebruikt. We gebruiken het knuffelkleed op de bank, in de tuin bij een kampvuur en op de camping. Ik moet waarschijnlijk zelf nog een paar dekens kopen om de huiselijke vrede te bewaren…

Geschikt als tof cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. (Meer cadeautips vind je hier) Heb je al een knuffelkleed bemachtigd? Laat ons onder de blog weten hoe jouw knuffelkleed van Rebel-Outdoor bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *