Ga naar de inhoud
Preikestolen Noorwegen

Home » Blog

De bluetooth speaker lamp van Rebel-Outdoor

Vier de zomer met Rebel-Outdoor! Een avondje balkon met leuke deuntjes en sfeerlicht, een discofeest op je dakterras of achtergrondmuziek op de camping: onze bluetooth speaker lamp is de uitkomst. Met muziek en sfeerlicht in één apparaat kan je ‘m in veel situaties gebruiken op de manier die je wil. Het design ziet er ook nog eens super tof uit en er zit een handige afstandsbediening bij.

bluetooth speaker lamp

Verlichting op het balkon en achtergrondmuziek

De warme avonden op een balkon met een boekje of een borrel met vrienden zijn zo fijn. Zelf vind ik het heerlijk om met een bord op schoot te genieten van het avondeten met een rood wijntje. Mijn balkon is pas af met gezellige kussentjes, een kleedje, leuke bloemen en mooie verlichting. De lamp met bluetooth speaker van Rebel-Outdoor staat bij ons al aan als het buiten nog licht is. We vinden het beide fijn om met een achtergrondmuziekje te eten. En is het eenmaal wat donkerder? Dan kiezen we een leuke kleur uit voor de lamp. Vaak gaan we voor het gele licht!

feest in de tuin

Als je in de zomer jarig bent of je hebt gewoon zin in een feest met vrienden, dan is mijn tip: vier het buiten. Bijvoorbeeld in de tuin. Met de bluetooth speaker lamp op discostand zorg je voor een écht feestje. Tien verschillende kleuren wisselen elkaar af. Je kiest één van de vier kleuropties die het best past bij de muziek. Slinger je Spotify playlist met discomuziek aan op je telefoon en koppel deze via bluetooth. De vrolijke deuntjes uit de speaker laten jou en je vrienden dansen in de tuin tot in de late uurtjes.

bluetooth speaker lamp 1

BLUETOOTH Speaker lamp op de camping

Voor een beetje sfeer op de camping kan een leuk lampje niet uitblijven. Deze van Rebel-Outdoor is handig voor in de tent, caravan of vouwwagen of juist voor op tafel onder de luifel. Je laadt de lamp namelijk op met de bijgeleverde USB kabel en dan kan ‘ie een paar uur draadloos mee. Dankzij de verschillende kleuren en standen is het licht fijn aan je ogen. Van licht om bij te lezen tot licht om bij te borrelen: je past de kleur en intensiteit aan bij wat past bij het moment!

bluetooth speaker lamp in de avond

Technische informatie van de speaker lamp

  • Je laadt ‘m op met een USB oplaadkabel die je erbij krijgt
  • De afstandsbediening werkt op een batterij. Die zit er ook in bij aankoop
  • Je kan draadloos je muziek vanaf je telefoon streamen via bluetooth.
  • Er zijn tien verschillende kleuren in de lamp en vier kleuropties
  • De speaker lamp is spatbestendig
  • Heb je twee lampen? Dan heb je stereogeluid! De muziek synchroniseert automatisch met elkaar als ze niet ver van elkaar staan
  • Met een 10W Speaker

 

Meer weten? Hier vind je alle informatie over de speaker lamp of lees de blog van Raoul over hoe hij een feestje bouwde met de lamp op Ibiza. Waar zou jij ‘m gebruiken? Laat het ons weten in een reactie onder de blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *