Meteen naar de inhoud

SPEAKER LAMP

REBEL
Witte speaker lamp met bluetooth
01

SPEAKER LAMP

De speaker lamp is luidspreker en lamp in één. Met de afstandsbediening pas je het volume, de lichtintensiteit en kleur aan. Voor elke sfeer een passend muziekje en het juiste licht. Verbind de speaker eenvoudig met jouw telefoon. Let the music play!l

Kleuren | Wit

Vermogen | 3W output, 10W licht

Materiaal | Pine, kunststof

'De speaker lamp van Rebel-Outdoor ziet er super mooi uit. Lekker smaakvol met houtafwerking. Het geluid heeft een mooi diep geluid. Makkelijk te verbinden met mijn telefoon en leuk om ook de kleuren en de mate van licht aan te kunnen passen'.
02

KLEUREN

De speakerlamp heeft 10 lichtkleur instellingen en 4 heldere verlichtingsopties. Om tussen de verschillende kleuren en opties te wisselen, druk je op de hoofdknop of gebruik je de afstandsbediening.

bluetooth speaker lamp
03

IN STYLE

DE BESTE SPEAKER LAMP

Met de speaker lamp van Rebel-Outdoor wordt ieder moment met je familie of vrienden nog leuker. Lekker dansen met de kids of heerlijk als achtergrondmuziekje tijdens een bbq met vrienden.

SMAAKVOL MATERIAAL

Niet alleen leuk voor het afspelen van muziek. Ook is de lamp een aanwinst voor de aankleding van je tuin of interieur. Smaakvol houtgebruik voor de voet en canvas voor het geluid. Het witte kunststof heeft een gematteerde afwerking.

04

VERBINDEN

1. Druk op de aan/uit knop op de afstandsbediening om het licht in te schakelen. Druk op het bluetooth icoontje om de luidsprekerfunctie in te schakelen. Je kunt beide functies ook aanzetten door op de hoofdknop van de lamp te drukken.

2. Open het Bluetooth-menu op je apparaat. Selecteer ‘RBL-1’ in de lijst met apparaten.

3. Eenmaal verbonden is het tijd voor het afspelen van je favoriete muziek!

speaker lamp tijdens de schemering in camper
05

STEREO

SPEAKERS KOPPELEN

Meer dan één speaker? Dan ben jij een ontzettende bofkont! Deze speaker lamp is namelijk Stereo Ready. Als je twee speakers dicht bij elkaar zet, worden ze automatisch gesynchroniseerd en krijg je écht stereogeluid. Hoe tof is dat? Het enige wat je hoeft te doen, is jouw apparaat met één van de twee speakers verbinden. Dan volgt de andere vanzelf.

06

FAQ

Tuurlijk kan dat! Door middel van Bluetooth sluit je de speakerlamp eenvoudig aan op je telefoon.

Voor de voet is gebruik gemaakt van echt hout. Gelamineerd pijnboom hout om precies te zijn.

Ja. Dat maakt het extra leuk. In stereo of in koor. Hoe je het maar wilt noemen;)

Je laadt op via USB. De kabel is natuurlijk meegeleverd. Wel zo handig!

Nee, maar wel spatbestendig! Voor op de rand van het zwembad. Niet voor erin. Heel geschikt voor buitengebruik!