Meteen naar de inhoud

SPEAKER LAMP

REBEL
Witte speaker lamp met bluetooth
01

SPEAKER LAMP

De speaker lamp is speaker en lamp in één. Met de afstandsbediening pas je het volume, de lichtintensiteit en kleur aan. Voor elke sfeer een passend muziekje en het juiste licht. Verbind de speaker lamp eenvoudig met jouw telefoon. Let the music play!

Kleuren | Wit

Vermogen | 3W output, 10W licht

Materiaal | Pine, kunststof

'De speaker lamp van Rebel-Outdoor ziet er super mooi uit. Lekker smaakvol met houtafwerking. Het geluid heeft een mooi diep geluid. Makkelijk te verbinden met mijn telefoon en leuk om ook de kleuren en de mate van licht aan te kunnen passen'.
02

KLEUREN

De speakerlamp heeft 10 lichtkleur instellingen en 4 heldere verlichtingsopties. Om tussen de verschillende kleuren en opties te wisselen, druk je op de hoofdknop of gebruik je de afstandsbediening.

speaker lamp
03

IN STYLE

De beste speaker lamp

Met de speaker van Rebel-Outdoor wordt ieder moment met je familie of vrienden nog leuker. Lekker dansen met de kids of heerlijk als achtergrondmuziekje tijdens een bbq met vrienden.

SMAAKVOL materiaal

Niet alleen leuk voor het afspelen van muziek. Ook is de lamp een aanwinst voor de aankleding van je tuin of interieur. Smaakvol houtgebruik voor de voet en canvas voor het geluid. Het witte kunststof heeft een gematteerde afwerking.