Meteen naar de inhoud
ibiza

Home » Blog

Speakerlamp op Ibiza

Lang geleden geboekt. Een weekendje Ibiza zonder kids. Het doel? Lekker eten, drinken en dansen op één van de leukste eilanden ter wereld. Het is geen verrassing dat dit net even iets anders ging als het gevolg van COVID-19. Alle clubs waren hermetisch gesloten. Dansen was simpelweg verboden. Zelfs in de kroeg. Dat werd een weekend met een iets andere invulling. Maar niet minder leuk! 

In de week voor vertrek kwamen de eerst samples van de speakerlamp binnen. De perfecte outdoor verlichting. Die moest natuurlijk mee in de koffer. Mijn gedachte was dat dit van pas zou kunnen komen.

speakerlamp op ibiza

bier en gin-tonic

Ons appartement lag aan zee. Het uitzicht was dus fantastisch vanaf ons balkon. De perfecte plek om na een dag strand, sightseeën en lekker eten af te sluiten met een drankje en muziekje. Koude biertjes en gin-tonics. Daarnaast fijne Ibiza loungedeuntjes vanuit de speakerlamp.

Al snel werd het schemerig en vervolgens donker. Naast muziek ging het lampje aan in standje paars. Het balkon zag er sfeervol uit. Met een muziekje aan de ene kant en het ruisen van de zee aan de andere kant. Meer heb je toch niet nodig om gelukkig te zijn?

club balkon

Wat er hierna gebeurde, is vrij logisch. Na een paar drankjes werd het nog gezelliger dan het al was. De muziek ging harder en werd wat steviger. En de lamp? Die eindigde op standje hysterisch. Heel hard knipperend in verschillende kleuren. Er werd hard gedanst. Welkom in ‘Club Balkon’.  

speakerlamp in het donker

Speakerlamp op ibiza

Heel eerlijk, de speakerlamp is een top ding. Je verbindt jouw telefoon eenvoudig met het apparaat. Met de afstandsbediening pas je eenvoudig het volume, de lichtintensiteit en kleur aan. Je streamt via bijvoorbeeld Spotify of Soundcloud eenvoudig de muziek die het beste past bij het moment. 

Met dank aan mijn reisgenoten Marloes, Yasser en Mirjam. Let the light shine en music play!

speakerlamp in weiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *