Ga naar de inhoud
Wandeling in het bos

Home » Blog

Welke accessoires heb je nodig op vakantie?

Bijna op vakantie? Of je nu naar de bergen, het strand of op een stedentrip gaat, bepaalde accessoires zijn een must-have! In onze blog zetten we een aantal items op een rijtje die je reis aangenamer maken.

Drink- en eetgerei

Zelfs als je besluit om in de wildernis te kamperen, wil je goed eten. Maar vaak is er in de verste verte geen snackbar of restaurant te bekennen. Dan is het fijn om toch te kunnen eten van een bordje. Of te drinken uit een echte bekers. Als je gaat kamperen, dan neem je een set kleurrijk servies mee met de tweekleurige bekers van Rebel-Outdoor. Beide zijn gemaakt van lichtgewicht, onverwoestbaar materiaal en kan je stapelen. Handig om mee te nemen dus!

vakantieaccessoires

Thermosflessen

Vooral als je van wandelen of andere buitenactiviteiten houdt, is een goede drinkfles onmisbaar. Onze thermosflessen met een inhoud van 600 ml gebruik je met de bijpassende sportdop ook als drinkfles. Zo hoef je nooit lang te wachten op een koele verfrissing in de zomer! Je hebt het bij je. Dankzij het handvat hang je ‘m bijvoorbeeld aan je rugzak.

Op koude dagen giet je er koffie in onze thermos. Veel koffie nodig? Denk dan aan onze XL thermoskan met een inhoud van 1900 ml. En voor de theedrinkers onder ons hebben we ook een speciale theethermosfles, die is uitgerust met een theezeefje. In plaats van thee kun je ook een paar stukjes fruit of kruiden in het zeefje doen en jezelf onderweg verfrissen met een heerlijk koud drankje.

Koel, koeler, koelst

Tijdens een lange autorit is het fijn om tussendoor iets lekkers te eten. Boterhammen, een gekookt eitje of een paar Weense worstjes maken de lange rit dragelijk. Je bespaart ook geld op deze manier, omdat je niet gedwongen bent om de dure en ongezonde snacks van het tankstation te kopen. Om je eten vers te houden, raden wij onze koelbox aan. Met een volume van 14 liter, de 3 cm dikke wanden en de dikke deksel, blijft alles lang koud en is het de ideale reisgenoot! Voedsel blijft tot 48 uur koud! Je kunt de koelbox ook omgekeerd gebruiken en warme gerechten warm houden. Zo’n lekkere, warme aardappelpuree met worst is ook een welkome lunch tijdens een lange autorit in de zomer!

Koelbox

Tassen voor elk moment

Met onze grote blauwe rugzak neem je tot 25 liter aan bijvoorbeeld reisspullen mee. Dankzij de gevoerde schouderbanden is hij heel comfortabel te dragen. Ook kan hij waterdicht en luchtdicht worden afgesloten. De robuuste groene boodschappentas is ook perfect om allerlei spullen in mee te nemen op vakantie, van zwemspullen, alle spullen voor een weekend weg tot hout voor het kampvuur. Dankzij de grote, brede opening stop je alles zo in de tas. In de geweldige weekendtas past alle kleding die je nodig hebt voor je vakantie. Als je met meer dan één persoon reist, pak je gewoon twee dufflebags in en koppel je ze aan elkaar. Kijk maar eens in onderstaande video, hoe dat werkt. Heel praktisch, vooral als je met het vliegtuig reist! Dan check je de tassen samen in als 1 stuk bagage.  

Entertainment & verlichting

Als je lang onderweg bent, heb je soms wat entertainment nodig en, vooral ’s avonds, een beetje licht. Dat is geen probleem met de Bluetooth speakerlamp van Rebel-Outdoor! Deze lamp, die wordt opgeladen met een USB-kabel, geeft tot 8 uur licht, dat ook weer van kleur kan veranderen. Omdat de lamp ook als speaker fungeert, luister je naar je favoriete muziek. Verbind je telefoon of tablet met de lamp via Bluetooth en je hebt je eigen disco bij je! En je hoeft de stekker even niet in het stopcontact te steken, dus de disco kan overal plaatsvinden… 😉

Stel met lamp op Landrover

Wat je ook meeneemt, het belangrijkste is dat je geniet van de tijd met familie en vrienden en dat je ontspant. Zorg ervoor dat je je paklijst aanpast aan je bestemming en de activiteiten die je van plan bent te doen. Zo kun je je volledig concentreren op de reis en onvergetelijke herinneringen creëren. Op naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *