Meteen naar de inhoud
Waterfles

Home » Blog

Thermosfles? Of toch een waterfles?

Van Dale zegt dit over een thermosfles: ‘Fles met dubbele wand met een vacuüm ertussen, om dranken op temperatuur te houden.’ Het voelt dus vrij logisch dat we de flessen van Rebel-Outdoor, die dranken warm of koud houden, een thermosfles noemen. We hebben ze in verschillende soorten, maten en kleuren. Tot zover is hier geen speld tussen te krijgen.

Leuk verteld zo… In de perceptie van mensen zit het toch net even anders. Vraag een willekeurig iemand waarom je een thermosfles zou kopen. Het antwoord is bijna altijd: ‘Voor thee of koffie natuurlijk!’ En hoe zit dat dan met koude dranken?

Thermosfles met koffie

Drankje onderweg

Natuurlijk heeft iedereen van Team Rebel-Outdoor onderweg zo’n mooie thermosfles bij zich. Bijvoorbeeld als ze op weg zijn naar Rebel-Outdoor HQ of tijdens het sporten en vakanties. In onze kantine delen wij onze ervaringen tijdens onze pauzes. Uit deze gesprekken blijkt dat het merendeel de fles ’s ochtends vult met koud water. En dan vervolgens in de auto of op de fiets stapt. En dat water blijft de hele dag lekker koel. Dan zou je de thermosfles dus waterfles kunnen noemen!

Sportdop op je waterfles

De opening van de thermosfles is best groot. Tijdens het rijden een slokje nemen, zorgt bij een kleine hobbel in de weg, al voor een nat shirt. De oplossing is daarom onze sportdop. Deze kun je kopen als accessoire. Je schroeft de sportdop eenvoudig op de fles. Ongelukjes zijn hiermee verleden tijd.

LEKKER DUURZAAM

Het gebruik van een thermosfles als waterfles heeft nog een ander voordeel. Het is heel duurzaam! Op deze manier hoef je geen plastic wegwerpflessen te kopen en draag je bij aan het verminderen van afval. En: het bespaart je ook nog eens geld op lange termijn.

Conclusie

Als je een thermofles gebruikt voor koffie of thee, dan drink je niet uit de fles. De kans op een verbrande tong en blaren in je mond is te groot. Dit risico is er niet als je het als waterfles gebruikt.

Dus? Het is en blijft een thermosfles vanwege de isolerende waarde, omdat juist hierdoor de koude dranken lekker koel blijven. Het blijft dus een thermosfles die je ook als waterfles kunt gebruiken. Maar… het is vooral een tof ding om te hebben. Hoe je het dan ook maar gebruikt. En vergeet niet: het is duurzaam. Proost!

Online te bestellen of bij een winkel bij jou in de buurt te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *