Ga naar de inhoud
grote thermosfles op rots met gras

Home » Blog

Het ontstaan van rebel-outdoor

Samen met Gert IJszenga vorm ik ‘de mannen van Campooz’. De geschiedenis van onze avonturen gaat terug naar het najaar van 2015. Gert had een wild idee en ik deed mee. Het resultaat was een prachtige tenttrailer met de naam Fat Freddy. We begonnen vanuit een schuur op het platteland. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot toonaangevend merk met een eigenwijze en avontuurlijke uitstraling. 

Naast tenttrailers bestaat het assortiment van Campooz uit caravanluifels, kampeer accessoires en verhuurtenten voor campings en vakantieparken. Vanuit onze werkplaats in Assen vinden onze producten een weg naar een internationaal dealernetwerk.

HET ONTSTAAN VAN REBEL-OUTDOOR

synoniem voor kamperen

Campooz is bekend bij de meeste kampeerders en kom je tegen op de camping. De vraag die nu misschien bij je opkomt is waarom we niet verder borduren op dit succes. De belangrijkste reden hiervoor is dat je op veel meer manieren buiten actief kunt zijn dan op de camping. En Campooz is bijna een synoniem voor kamperen. Een nieuw avontuur onder de naam Rebel-Outdoor was geboren.

lekker naar buiten

Het assortiment van Rebel-Outdoor bestaat uit een mooie lijn thermosflessen, serviesgoed, meubilair en een toffe speakerlamp. Het assortiment breiden wij snel uit met allerhande producten die je buiten gebruikt.

Ga je naar het strand? Of picknicken? Of fietsen? Lekker wandelen? BBQ-en met vrienden? In al deze situaties mag RBL niet ontbreken!

gedekte tafel met rebel servies

liesbeth

Heb je ons Insta account al gecheckt? De sfeer die je op de foto’s ziet en als het goed is ook voelt ís RBL. Onze huisfotograaf is Liesbeth van Disbergen. Zij weet als geen ander in beeld te brengen wie wij zijn en wat wij doen.

inspiratiemagazine

Een aantal keren per jaar brengen wij een inspiratiemagazine uit. Een boekje vol met prachtige pics. Die kun je downloaden op deze website of meenemen bij één van onze dealers. 

Ga je mee naar buiten? Join #rebeloutdoor!

speakerlamp met tafels en stoelen in weiland met zonsondergang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *