Ga naar de inhoud

Home » Blog

Op vakantie: welke Rebel-Outdoor spullen gaan mee?

Het is bijna zover. De zomervakantie. Over een week zit ik aan het Lago Maggiore, op mijn picknickkleed met een koel drankje. Wat kan het leven toch mooi zijn. Toch is zo’n laatste week voor vertrek altijd een hoop gedoe. Je wilt namelijk niets vergeten. Daarom zet ik op een rijtje welke Rebel-Outdoor spullen er echt niet mogen ontbreken tijdens je vakantie.

Thermosflessen van Rebel-Outdoor

Voor tijdens de reis. Want ook tijdens de rit wil je een verkoelend drankje. Of misschien een lekkere bak koffie onderweg. Met de thermos ben je goed voorbereid. Ben je benieuwd hoe thermos eigenlijk werkt? Je leest het hier.

rebel servies

Servies van Rebel-Outdoor

In Italië eet je natuurlijk pasta en pizza. Niets lekkerder dan uit eten tijdens je vakantie. Maar toch zal er af en toe eens gekookt worden. Met het servies van Rebel-Outdoor is dat echt een feestje. Ochtendhumeur? Een ontbijt van deze kleurrijke bordjes maakt iedereen vrolijk. Twee maten borden in vier verschillende kleuren. Drie verschillende schalen en kommen. Er is voor elke situatie wel iets! En met ons nieuwe tafelkleed maak je het écht helemaal af.

Theeglazen en mokken

Verse kop thee bij het ontbijt of een bak koffie? Die drink je uit zo’n toffe mok. Thee drink je uit die mooie theeglazen. En ’s avonds ruil je de thee gewoon in voor een mock- of cocktail. 😉 Leuke recepten vind je overigens hier.

Grote groene tas

De naam zegt het al. Hij is groot en groen. Ideaal voor een dagje strand. Of een dagje shoppen. Met 40 liter aan inhoud, past er enorm veel in. Een echte must dus voor tijdens je vakantie. Ik geef je nog eens zes redenen om de grote groene tas te kopen!

Het picknickkleed

Ik noemde het al eerder. Uiteraard ben ik regelmatig te vinden aan het meer. Op het picknickkleed. Het kleed is 150×200 cm en dus groot genoeg om samen op te relaxen. Zie je jezelf al zitten? ’s Avonds genieten van de zonsondergang. Of kies je toch voor de zonsopgang?

rugzak

Rugzak en weekendtas

Nieuw in ons assortiment zijn de rugzak en de weekendtas. Stevige, waterdichte tassen in een helder blauwe kleur. De rugzak is perfect voor een wandeling (bijvoorbeeld langs het Lago Maggiore 😉)

Een koelbox

Wat mij betreft een must als je op reis gaat. Zo kun je onderweg wat snacks koud houden. Maar ook op je bestemming is het super handig. Want tijdens de picknick op het picknickkleed serveer je alle lekker hapjes uit de koelbox, rechtstreeks op het kleurrijke servies! Meer info over de coole koelbox kun je hier lezen.

De speakerlamp

En last but not least: de speakerlamp. Dit pareltje mag niet vergeten worden. Wat is er heerlijker dan een lekker deuntje, terwijl je aan die cocktail zit? Je kunt met de afstandsbediening de kleur en de lichtintensiteit aanpassen. Verbind de speaker met jouw telefoon. Let the music play!

Welke van bovenstaande producten neem jij mee op vakantie? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *