Meteen naar de inhoud
strand

Home » Blog

Slapen in een strandhuisje

Afgelopen dagen hebben we prachtig weer gehad. Heerlijk om erop uit te trekken. Na wat brainstormen, kwamen we op het idee om een overnachting te boeken aan zee. We vonden een supertof strandhuisje aan de kust van Zuid-Holland.

strandhuisje

Luxe strandhuisjes

Net onder de rook van Den Haag vind je Kijkduin. Een fijn en rustig strand, waar je kunt genieten van de zee, het uitzicht en je privacy. 😉 Bepakt en bezakt komen we aan bij het huisje. Het is nog mooier dan ik heb durven dromen. De rustgevende geluiden van de zee, de krijsende meeuwen en het zand tussen mijn tenen. Dít is precies wat ik wilde.

De omgeving ontdekken

De kinderen vermaken zich prima op het strand. Schepje en een emmertje mee en binnen no-time staat het eerste zandkasteel te pronken. Ik heb het picknickkleed uitgegooid en we genieten van de zon op ons gezicht. In onze thermoskan zit zelfgemaakte citroen-basilicum ijsthee, die ik thuis nog heb gemaakt. De thermoskan houdt de ijsthee lekker lang koud en dat is te merken. 😊

strandhuisje

BBQ aan zee

Het huisje beschikt over een luxe, betonnen barbecue. Ideaal en perfect om het zomerse sfeertje af te maken. Om zolang mogelijk van ons huisje te genieten, hebben we thuis ook al boodschappen gedaan. Wat vlees ingeslagen voor op de barbecue. Die hielden we natuurlijk koel in de Rebel-Outdoor koelbox die ik voor Kerst heb gekregen. 😉 Naast het vlees hebben we wat Veggiespiesen gemaakt en een gepofte aardappel kan wat mij betreft zeker niet ontbreken.

Strandwandeling en schelpen zoeken

Na het eten is het al behoorlijk afgekoeld. Maar we laten ons niet tegenhouden. Jassen aan en gaan! Met emmertjes in de hand maken we een fijne strandwandeling en ontwijken we de aanspoelende golven (en kwallen!). De kinderen zoeken schelpen en de meest mooie gaan mee in het emmertje.

strandhuisje 3

Cocktails en fijne melodietjes

Als de kinderen op bed zijn, nemen we plaats op de veranda. We zitten lekker beschut en uit de wind. Een bakje met zoutjes en een zomerse cocktail. De speaker lamp geeft een sfeervol licht en uit de speaker komen gezellig zomerse melodieën. Poeh, wat heb ik een zin in de échte zomer!

Heb jij ook wel eens op een bijzondere plek geslapen? We horen het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *