Ga naar de inhoud
speaker lamp buiten

Home » Blog

Waarom is de speaker lamp voor buiten zo populair?

Onze kleurrijke en stijlvolle lamp met speaker is er om jouw buiten ervaring nog fijner te maken. Stiekem is ‘ie ook erg leuk voor binnen, dus we begrijpen maar al te goed als je de lamp het liefst overal gebruikt. Maar waarom is de speaker lamp zo populair? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Lamp buiten

Gemak dient de mens

De lamp met speaker biedt oplossing als je niet alleen graag binnen naar muziek luistert, maar ook buiten. Het enige wat je hoeft te doen is je lamp verbinden via bluetooth met je telefoon. Zet een leuke playlist aan en je geniet direct van je favoriete nummers. Je kan met de bijgeleverde afstandsbediening de muziek bedienen of met je telefoon.

Meerdere functies

Deze speaker lamp is lamp én speaker. Dat zit ‘m al in de naam. Maar de lamp fungeert ook als discolamp. Door de verschillende kleuren en standen van het licht, maak je er in een handomdraai een disco van. Dat doet het goed op feestjes met familie en vrienden. Mocht een vriend of vriendin dezelfde lamp hebben, dan heb je stereogeluid. De muziek loopt automatisch gelijk als de lampen zich dichtbij elkaar bevinden. Liever een relaxed avondje en dus één kleur licht, om bijvoorbeeld te lezen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Looks van de speakerlamp

Het ontwerp is erg stijlvol. Of je de lamp nu op de campingtafel zet, in je tuin of op je balkon gebruikt: het is een mooie lamp om naar te kijken. Door de 10(!) verschillende kleuren is er altijd wel een kleur die bij de omgeving past.

Snel geïnstalleerd

Om de lamp te verbinden met je telefoon, heb je geen specifieke technische kennis nodig. Je zorgt dat de lamp aanstaat en de bluetooth op je telefoon. Dan rest nog maar één ding: verbinden! Natuurlijk zit er ook een gebruiksaanwijzing in de verpakking, mocht je er niet uitkomen. 😉

De speaker lamp mee naar buiten

Met de bijgeleverde USB kabel laad je de lamp om en dan gaat ‘ie een paar uur draadloos overal mee naartoe. Doordat de lamp spatbestendig is, kan je de lamp ook aan de rand van het zwembad gebruiken. Perfect voor buiten!

Alle info over de lamp weten? Dat vind je hier. Dan is het daarna tijd om naar buiten te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *