Meteen naar de inhoud
header kerst

Home » Blog

Iets moois in de schoen of onder de kerstboom?

De Sint is weer terug naar het warme Spanje. Wij geven hem geen ongelijk! Misschien heeft de Goedheiligman wel een Rebel-Outdoor cadeautje in jouw schoen gestopt. Als dat niet zo is, is er over twee weken weer een kans. Het kan zo maar zijn dat er een mooie thermos, lamp of iets anders onder de kerstboom ligt.

Om je een klein beetje te inspireren hebben we de leukste Rebel-Outdoor cadeautjes op een rij gezet. Je kunt ze kopen in de winkel of bestellen in één van de webshops. Vind een winkel of webshop op onze pagina met verkooppunten.

Tadaaaa, smaken verschillen maar hier heb je een aantal tips voor cadeautjes onder de kerstboom. 

Thermosfles van Rebel-Outdoor voor thee bovenop de Preikestolen rotsformatie

Thermosfles

Voor iedere smaak een thermosfles. Het is fijn om naar buiten te gaan en warme thee bij je te hebben. Dat is wel nodig want de weersdeskundigen voorspellen een lange barre winter. De grote weersystemen gedragen zich zo dat de kans hierop deze winter heel erg groot is. Dus muts op en handschoenen aan. 

rvs flesopener Rebel-Outdoor met blauw bierflesje

flesopener

Een klein cadeautje met een mooi verhaal? Dan heb je eigenlijk maar één keus. Onze RVS flesopener komt oorspronkelijk uit Afrika. Origineel en onverwoestbaar. 

speakerlamp in het donker

speakerlamp

Muziek en licht. Die combinatie past natuurlijk perfect bij Kerstmis. Een super toffe gadget die iedereen graag wil hebben. Lees wat je er allemaal mee kunt doen in de blog ‘Speakerlamp op Ibiza!

Rebel-Outdoor bbq met houtkachel en eten op tafel

serviesgoed

Bij veel mensen staat het thuis in de keukenkast. Onze borden en schalen. Dat zegt genoeg. Ze zijn namelijk gemaakt om buiten te gebruiken. Niet vreemd om aan de Kerstman te vragen om een setje mee te nemen.

Zwarte mok Rebel-Outdoor

mokken

Koffie, thee smaken beter uit zo’n mooie mok. En ze zijn ook nog eens super mooi. Ze zijn gemaakt van keramiek of glas en bamboe. Zelfs geschikt om er een gin-tonic uit te drinken!

We gunnen je al deze cadeaus. Fijne Kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.