Ga naar de inhoud
Beker in de winter

Home » Blog

5 ultieme winter producten voor winteruitstapjes

Het kan zo vreselijk koud zijn buiten in de winter. Maar het is ook erg zonde om er niet op uit te gaan dit seizoen. De prachtigste zonsondergangen, misschien zelfs sneeuw en kale bomen; de winter in Nederland is prachtig. Je kan je daar gelukkig goed op kleden, maar er zijn ook nog andere producten die je maar wat graag toevoegt aan je winterspullen.

Thermosfles 600 ml in de winter

Met de thermosfles de winter door

We hebben ze in verschillende maten, kleuren en soorten: thermosflessen, thermoskannen en theethermos. ’s Ochtends vroeg op pad? Thee in je theethermos. Een wandeling door het bos? 600 ml chocolademelk voor jou. Met een hele groep een stadswandeling in de kou? Glühwein in de XL thermoskan. Dit gaat je hoe dan ook warm houden deze winter. Je kan zelfs in je thermosfles koken. Lees in deze blog van Raoul hoe.

Bekers in mooie kleuren

Als je drinken meeneemt voor onderweg of naar buiten, kan een beker eigenlijk niet missen. Kies uit zes kleurrijke Rebel-Outdoor bekers je favoriete kleur(en) of ga juist voor zes verschillende bekers. Je stapelt ze op en neemt het makkelijk mee in de picknicktas of onderweg in de auto. Lekker warm aan je handen als je er bijvoorbeeld chocolademelk of koffie in doet. Toefje slagroom erop, smullen!

Rood licht uit speakerlamp

Speakerlamp: warm licht

Maak het gezellig op je balkon, in de skihut of ergens waar jouw winteruitstapje je brengt. De lamp met speaker geeft sfeer aan donkere avonden en gure middagen. Met de verschillende lichtkleurinstellingen pas je het aan bij jouw mood. In de winter raden wij een warme kleur aan voor nét dat beetje extra gezelligheid en warmte. Roze, rood of geel misschien? Een leuke bijkomstigheid is dat je jouw telefoon kan aansluiten om muziek uit de speaker te laten klinken.

Een warme mok

De mokken zijn, wat ons betreft, bij uitstek geschikt voor warme chocolademelk met heel veel slagroom. En wat lekkers erbij. Want het bamboe bakje dat met een magneet vastzit aan de mok, kan dienen als schaaltje voor chocolaatjes of winterse koekjes. Als jij een beter drankje en lekkers weet voor een winters uitstapje, laat het vooral weten in een reactie onder de blog…😉 De mooie mokken zijn er in het wit of zwart.

Knuffelkleed in de winter

Knuffelkleed vs. de winter

De kou trotseer je toch echt het best met ons verwarmende knuffelkleed en bijgeleverde powerbank. Je knoopt ‘m om waardoor de zachte binnenkant en warmtezones je verwarmen op je schouders, rug en armen. Op deze manier kan je langer buiten zitten, maar eigenlijk is het ook heel lekker voor binnen. De verwarming kan wat lager en je zit toch behaaglijk. Je kan er ook voor kiezen om het kleed los te knopen en lekker over je benen te leggen. De perfecte deken voor in de winter!

Wat is jouw tip om de winter goed door te komen? Laat het ons weten onder de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *