Ga naar de inhoud
Rebel-Outdoor meubilair

MEUBILAIR

Stoelen, een tafel, een krukje en een dienblad. Die laatste twee horen bij elkaar. Comfortabel en in stijl buiten zitten. Ons meubilair is gemaakt van natuurlijke materialen. De stoelen en de tafel zijn in hoogte verstelbaar. Zet de tafel op borrelstand en de stoel in de relaxmodus!

TUINMEUBILAIR

De tuin in met Rebel-Outdoor! Door de mooie kleuren en materialen van ons tuinmeubilair past het perfect bij elkaar. Mix en match om je tuin, balkon of campingplaats op te leuken. Door de houten elementen past het mooi buiten in de natuur. Hang wat leuke lampjes op, kies een mooi servies en zet er een gezellig plantje bij. Trommel je leukste gezelschap op en geniet samen buiten!

TAFEL OF KRUKJE?

Onmisbaar voor een avondje op je balkon of in de tuin. Of natuurlijk gewoon op de camping. Daar kan je het Rebel-Outdoor tuinmeubilair namelijk ook heel goed gebruiken, want zowel de tafel als het krukje klap je makkelijk in. De tuintafel (of campingtafel) kan op standje ontbijt en lunch, diner of borrel! Door de drie verschillende hoogtes past de tafel bij ieder moment. Het krukje is zonder dienblad handig voor een onverwachte eter als extra zitplaats. Het dienblad gebruik je dan om in één keer veel eten en drinken te pakken vanuit de keuken. Met dienblad op de kruk is het een tafeltje. Zo heb je jouw drankje en borrelnootje binnen handbereik. Het tuinmeubilair is gemaakt van duurzaam beukenhout. Perfect voor gezelligheid buiten.

STOELEN

De combinatie van duurzaam beukenhout met het stevige canvas zorgt niet alleen voor een fijne stoel, maar ook voor toffe looks. Zet ze in de tuin, voor je tent of op het balkon. Op een warme zomerdag zet je de stoel in de relaxstand. Krukje ervoor, beentjes omhoog en de zon in! Door de extra brede armleuning zit je aan het einde van de dag nog comfortabel met een boekje voor de caravan. De stoelen passen ook mooi bij ons andere tuinmeubilair. Je kan ze inklappen voor als je ze wil opbergen in de schuur of mee wil nemen naar de camping. Genieten in de buitenlucht!